مجله علمی خبری تفریحی آموزشی

ساخت وبلاگ

ویروس کرونا چیست؟

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس و مرس را شامل می‌شود. کروناویروس‌ها در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه بر روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت. تاکنون هفت نمونه از ویروس کرونا کشف شده‌است. آخرین نوع آنها، در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد.

 
ویروس کرونا
 

علایم بیماری شامل تب و گاهی مشکلات تنفسی مانند تنگی نفس، تندنفسی و گلودرد و آبریزش بینی است. اولین مبتلایان این بیماری در ووهان در بازار خوراک دریایی کار می‌کردند یا در آنجا حضور داشتند؛ ولی با توجه به گسترش بیماری در افرادی که با حیوانات در تماس نبودند سازمان بهداشت جهانی انتقال انسان به انسان را نیز مد نظر قرار داده‌است.

نسل تازه ویروس کرونا

نسل تازه‌ای از ویروس کرونا یا کرونا ویروس در منطقه‌ای از چین شیوع پیدا کرده که تا کنون جان ده ها نفر را گرفته است. مقامات چین از مردم این کشور خواسته‌اند به شهر ووهان، محل انتشار این ویروس، سفر نکنند و به ساکنان شهر هم توصیه کرده‌اند در شهر بمانند. علایم بیماری شامل تب و گاهی مشکلات تنفسی مانند تنگی نفس، تندنفسی و گلودرد و آبریزش بینی است. اولین مبتلایان این بیماری در ووهان در بازار خوراک دریایی کار می‌کردند یا در آنجا حضور داشتند؛ ولی با توجه به گسترش بیماری در افرادی که با حیوانات در تماس نبودند سازمان بهداشت جهانی انتقال انسان به انسان را نیز مد نظر قرار داده‌است.

 
ویروس کرونا
 

تا کنون ابتلای هزاران نفر به این ویروس گزارش شده است. به غیر از چین مواردی دیگری از ابتلا به این بیماری در تایلند، کره جنوبی، ژاپن، تایوان، استرالیا و آمریکا هم مشاهده شده است.

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی این موضوع هستند که آیا بیماری جدید تهدیدی در سطح جهانی است و آیا سرعت و سهولت گسترش این بیماری در حدی است که اعلام وضعیت اضطراری و محدودیت سفرهای بین‌المللی را موجه جلوه دهد یا نه.

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی این موضوع هستند که آیا بیماری جدید تهدیدی در سطح جهانی است و آیا سرعت و سهولت گسترش این بیماری در حدی است که اعلام وضعیت اضطراری و محدودیت سفرهای بین‌المللی را موجه جلوه دهد یا نه.

شیوع این ویروس موجب ایجاد بحرانی جهانی و بهداشتی شد طوری که کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی این موضوع هستند که آیا بیماری جدید تهدیدی در سطح جهانی است و آیا سرعت و سهولت گسترش این بیماری در حدی است که اعلام وضعیت اضطراری و محدودیت سفرهای بین‌المللی را موجه جلوه دهد یا نه. اکثر کشورهای دنیا مسافرانی که این اواخر به چین سفر داشتن را مورد ارزیابی یا قرنطینه انجام داده و برخی پروازهای دنیا به چین لغو شده‌اند.

راه های مقابله ویروس کرونا

 
ویروس کرونا

منبع: bbc news فارسی

مجله علمی خبری تفریحی آموزشی...
ما را در سایت مجله علمی خبری تفریحی آموزشی دنبال می کنید

برچسب : بیماری ,ویروس کرونا, کرونا در چین, نویسنده : بیگ مگ bigmag بازدید : 207 تاريخ : يکشنبه 20 بهمن 1398 ساعت: 14:47

کدوم دانشگاه برم؟ با کدوم استاد درس بردارم؟

شاید شنیدن عبارت نقد و بررسی اساتید براتون عجیب باشه و تا امروز به این فکر نکرده باشید که در زمینه آموزش به سیستمی برای نقد و بررسی اساتید نیاز داریم، اما مسئله اینه که هر سال هزاران جوان ایرانی بعد از تمام کردن تحصیلات پایه، متقاضی دانشگاه هستن. نبود اطلاعات کافی، تغییر قوانین، چالش بزرگی مثل کنکور، انتخاب رشته و مسائل شبیه این، به بحران های جوانی و نوجوانی اضافه شده و شرایط سختی رو برای مهندسان، پزشکان، هنرمندان و دانشمندان آینده به وجود میارن. در این شرایط، هستند دانشجوهایی که چندین سال تجربه کسب کرده‌ان و دوست دارن آموخته‌های خودشون رو در تمام جنبه های انتخاب دانشگاه، درس برداشتن با استاد و مسائلی به این شکل با دیگران به اشتراک گذاری کنن. اُستادیو استارتاپیه که بستر این کار شده و سعی میکنه راهنمای افراد در راه انتخاب های بهتر باشه.

چرا نقد و بررسی اساتید مهمه؟

اینکه در زمان تحصیل در یک دانشگاه بدونیم کدوم استاد چطور عملکردی داره، مسئله کوچکی نیست. به عنوان مثال شاید یک نفر روی حضور و غیاب حساس باشه، یک نفر روی میان ترم، استادی به جنبه های صنعتی مسائل تئوری علاقه مند باشه، دانشیاری سوالات خودش رو از یک کتاب مخصوص استخراج کنه. در این شرایط دانشجویی که پیش از انتخاب واحد این مسائل رو بدونه، متناسب با شرایط خودش انتخاب رشته می‌کنه و در طول ترم با رعایت همون نکات، شرایط تحصیلی بهتری برای خودش را فراهم می‌کنه.

اُستادیو هزاران استاد از دانشگاه‌های سراسر کشور رو در دل خودش جا داده و تبدیل به بزرگترین پلتفرم تعاملی دانشجو و استاد شده که این امکان رو به دانشجویان می‌ده تا پارامترهایی مثل نمره دهی، دانش تخصصی، جذابیت درس و سختی تکالیف رو ارزیابی کنن. همچنین امکان ثبت نظرات تخصصی و دیدگاه‌های شخصی وجود داره.

 
کدوم دانشگاه برم؟ با کدوم استاد درس بردارم؟
 

نقد و بررسی دانشگاه ها تنها در اُستادیو

در تمام مقاطع تحصیلی چه برای کارشناسی چه کارشناسی ارشد و چه دکترا، شناخت دانشگاه، امکانات، اساتید، خدمات رفاهی و ویژگی‌های شبیه این ضروریه. به عنوان مثال شاید من نوعی فردی باشم که امکاناتی مثل خوابگاه، فضای سبز و بوفه برام اهمیت چندانی نداره و فقط به کیفیت دروس ارائه شده و اعتبار علمی اهمیت می دم. در این شرایط انتخاب مناسب برای من دانشگاه A خواهد بود اما فرد دیگری بیشتر از اینکه به مسائل علمی صرف تمرکز داشته باشه، موقعیت شهری، سرویس های رفت و آمد و اخلاق پرسنل رو مد نظر داره. در این شرایط دانشگاه B برای اون انتخاب بهینه‌تری محسوب می‌شه. این موضوع مهم مخصوصا زمانی که شخص تازه از فضای دبیرستان قصد ورود به فضای دانشگاه رو داشته باشه، برجسته میشه. همچنین برای افرادی که باید از شهر خودشون مهاجرت کنن و در شهر دیگری تحصیل کنن، مسئله مطرح شده اهمیت بیشتری داره. بررسی فضای حال حاضر کشور نشون میده که هیچ مرجع تخصصی برای دریافت اطلاعات آموزشی معطوف به نقد و بررسی اساتید و دانشگاه‌ها توسط دانشجویان وجود نداره و به همین علت اُستادیو برای حل این مسئله پیش قدم شده.

شناسایی اساتید برتر با رای دانشجوها

صرف اینکه دانشجوهای یک دانشگاه بدونن کدوم استاد از دیگری عملکرد بهتری داره( طبق مولفه‌هایی که پیش از این در موردشون صحبت کردیم) شاید در نگاه اول تنها محدود به انتخاب رشته بشه و مسئله آنچنان موثری به نظر نرسه. اما در نگاه کلان به هیچ وجه نمیشه ساده از کنارش عبور کرد، چراکه انتخاب استاد با دید بازتر توسط دانشجو در هر انتخاب واحد میتوونه مسیر تحصیلی دانشجو رو به پیشرفت هموارتر کنه.

جمع بندی و کلام آخر

در این نوشته به طور مختصر معرفی کلی اُستادیو رو ارائه دادیم. کار با ضرورت وجود یک مرجع تخصصی برای انتشارات اطلاعات مربوط به اساتید و دانشگاه‌ها شروع شد و در ادامه به طور تخصصی ذیل بندهای نقد و بررسی استاد دانشگاه ادامه پیدا کرد. امیدواریم نظرات خودتون رو درباره این مطلب با ما مطرح کنید و از اون مهمتر پیشنهاداتتون رو برای ارتقای این سامانه در اختیارمون بذارین.

منبع: کدام دانشگاه بروم؟

مجله علمی خبری تفریحی آموزشی...
ما را در سایت مجله علمی خبری تفریحی آموزشی دنبال می کنید

برچسب : استادیو ,کدام دانشگاه بروم, راهنمای انتحاب استاد, نویسنده : بیگ مگ bigmag بازدید : 242 تاريخ : يکشنبه 13 بهمن 1398 ساعت: 20:07

تاریخچه کوتاهی در مورد دانشگاه شریف

دانشگاه صنعتی شریف دانشگاهی دولتی واقع در خیابان آزادی تهران، ایران است. این دانشگاه در سال ۱۳۴۴ به دستور محمدرضاشاه پهلوی و به سرپرستی محمدعلی مجتهدی با نام دانشگاه صنعتی آریامهر بنیان گذاشته شد. دانشگاه صنعتی شریف پس از انقلاب اسلامی، در آبان ۱۳۵۸، به‌افتخار یکی از دانش‌آموختگان آن، مجید شریف واقفی یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق، به دانشگاه صنعتی شریف تغییر نام داد. دانشگاه صنعتی شریف در محله طرشت تهران در نزدیکی میدان آزادی واقع شده، و پردیسی نیز در جزیره کیش در خلیج فارس دارد. این دانشگاه بسیاری از بهترین دانشجویان ایران را جذب می‌کند. علاوه بر دارندگان مدال طلای دانش آموزی در المپیادهای ریاضی، فیزیک، شیمی و کامپیوتر، هر ساله تقریباً ۱۰۰۰ نفر از بهترین رتبه‌های کنکور رشته ریاضی-فیزیک جذب دانشگاه صنعتی شریف می‌شوند. این مرکز به عنوان دانشگاه ام‌آی‌تی ایران خوانده شده‌است. دانش‌آموختگان این دانشگاه سهم عظیمی از نخبگان اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران را تشکیل می‌دهند. این مرکز علمی-تحقیقی در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان که به وسیله مؤسسه معتبر تایم انجام می‌شود رتبه ۶۰۰ و در بین دانشگاه‌هایی که در ۵۰ سال اخیر تأسیس شده‌اند حائز رتبه ۴۷ است (منبع: ویکی پدیا)

 
دانشگاه شریف

ارزیابی دانشگاه صنعتی شریف از نظر دانش آموخته های این دانشگاه

این درسته که دانشگاه صنعتی شریف از بهترین دانشگاه های ایران هست ولی آیا دانش آموخته های این دانشگاه هم این دید رو دارند و اگه بخوان در مورد این دانشگاه حرف بزنن چه توصیفاتی خواهند داشت. یکی از دوستای دوران دانشجویی کارشناسی ارشد من (نویسنده بلاگ) هوا و فضای دانشگاه شریف فارغ التحصیل شده بود و برام خیلی جالب بود که برای ارشد تصمیم گرفته بود که وارد MBA بشه ولی دیگه شریف درس نخونه. با خودم که فکر می کردم میگفتم قطعا عقلشو از دست داده ولی وقتی از خودش علتشو پرسیدم گفت اینقد سخت بود و سختی کشیدم که کم آوردم. 4 سال و نیم درس خوندم تا فارغ التحصیل شم ولی اندازه 10 سال برام گذشت. خب اینم تفصیر دوست من بود از سختی های درس خوندن در این دانشگاه. یکی دیگه از دانشگاه هایی که در سایت استادیو مورد ارزیابی دانشجویان قرار گرفته، دانشگاه صنعتی شریف هست. شما هم اگر دانشجوی این دانشگاه بودید یا هستید می تونید به این دانشگاه امتیاز بدید.

 
بررسی دانشگاه شریف

امتیاز دهی دانشجویانی که در دانشگاه شریف درس خوانده اند یا مشغول تحصیلند، به فاکتورهای مختلف این دانشگاه

 
ارزیابی اساتید دانشگاه شریف

امتیازدهی دانشجویان به اساتید دانشگاه صنعتی شریف در استادیو


 

منبع: استادیو| ارزیابی دانشگاه صنعتی شریف

مجله علمی خبری تفریحی آموزشی...
ما را در سایت مجله علمی خبری تفریحی آموزشی دنبال می کنید

برچسب : ارزیابی دانشگاه ها , استادیو , دانشگاه شریف , نویسنده : بیگ مگ bigmag بازدید : 200 تاريخ : سه شنبه 1 بهمن 1398 ساعت: 18:55